• bab

Shandong LongBang peralatan mesin Co, Ltd. Apa salah siji saka bir Bir manufaktur peralatan utama lan anjog ing China. Produk utama perusahaan kita ketemu macem-macem kabutuhan kanggo peralatan Bir, kayata gedhe lan medium ukuran set kanggo pabrik bir, ing hotel-jinis, jinis laboratorium, micro lan ngarep-porsi peralatan pabrik, peralatan kvass; lan ana uga peralatan kanggo Bir anggur, anggur woh, wedang non-alkohol bebarengan karo lingkungan & peralatan kimia.


Tampilan Online Chat!