Equipment bir kanggo Pengajaran lan Experimrntal tujuan (Lanzhou)

Short Description:

Beer Equipment For Pengajaran lan eksprimen Fungsi: The Beer Equipment For Pengajaran lan eksprimen digunakake ing sekolah. Tujuane kanggo cetha saiki proses Bir kanggo mahasiswa sing kasengsem ing bir Bir. Partisipasi ing kegiatan praktis bisa siswa ngerti Techniques lan kawruh Bir. Uga intrik kapentingan siswa babagan Bir. Oalah, iku main peran penting ing kelas piwulang eksperimen. Kabeh sistem digawe kanggo specificati customer kang ...


Detail produk

Tags Product

Beer Equipment For Pengajaran lan eksprimen

Fungsi: Ing Beer Equipment For Pengajaran lan eksprimen digunakake ing sekolah. Tujuane kanggo cetha saiki proses Bir kanggo mahasiswa sing kasengsem ing bir Bir. Partisipasi ing kegiatan praktis bisa siswa ngerti Techniques lan kawruh Bir. Uga intrik kapentingan siswa babagan Bir. Oalah, iku main peran penting ing kelas piwulang eksperimen.

Kabeh sistem digawe kanggo specifications customer kang.

Tancep kanggo prinsip "Pelanggan First", perusahaan kita tansah ngudi kualitas dhuwur saka produk lan tenanan katon nerusake kanggo sama karo sampeyan.

Alamat Email: lbeerequipment@gmail.com  utawa 13064018162@163.com

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • PRODUCTS RELATED

    
    Tampilan Online Chat!