Fermentasi Tank (Xuzhou)

Short Description:

  Nggenepi negara saka desain gambar lan Manufaktur, Longbang Beer Equipment Co, Ltd. menehi awet, kualitas tank fermentasi. Kanthi nggunakake Polyurethane insulator ing Interioré saka tank, pangilon-polesan lumahing utama, lan jaket cooling, nawakke fermentasi kita bakal nyedhiyani produk unggul kanggo pabrik Panjenengan. Keterangan: Exterior Steel kekandelan: 1.5mm; Interior Steel kekandelan: 2.5mm; Insulation: 80mm; Interior Sanitary Polishing: 0.4μm; ngisor conthong Lan ...


Detail produk

Tags Product

 

Nggenepi negara saka desain gambar lan Manufaktur, Longbang Beer Equipment Co, Ltd. menehi awet, kualitas tank fermentasi. Kanthi nggunakake Polyurethane insulator ing Interioré saka tank, pangilon-polesan lumahing utama, lan jaket cooling, nawakke fermentasi kita bakal nyedhiyani produk unggul kanggo pabrik Panjenengan.

Keterangan: Exterior Steel kekandelan: 1.5mm; Interior Steel kekandelan: 2.5mm; Insulation: 80mm; Interior Sanitary Polishing: 0.4μm; Ing conthong Angle ngisor yaiku 75 derajat.

Size:. 200L, 400L, 500L, 600L, 1000L, etc (peralatan Custom-Dirancang uga kasedhiya.)

Material: Certified 304 Steel 

Kabeh sistem digawe kanggo specifications customer kang.

Tancep kanggo prinsip "Pelanggan First", perusahaan kita tansah ngudi kualitas dhuwur saka produk lan tenanan katon nerusake kanggo sama karo sampeyan.

Alamat Email: lbeerequipment@gmail.com  utawa 13064018162@163.com

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    Tampilan Online Chat!