• për

i mirëpritur

Rreth nesh

Shandong Longbang pajisje makineri Co, Ltd A është një nga prodhuesit kryesorë dhe kryesorë të pajisjeve birrë shpërthyer në Kinë. Produktet kryesore e kompanisë sonë përmbushë një shumëllojshmëri të nevojave për pajisje pirja, të tilla si të mëdha dhe të mesme vendos madhësi për fabrikën e birrës, Hotel-tipit, llojin laboratorike, pajisjet mikro dhe shtëpi-shërbejnë birrës, pajisje kvas; dhe ka edhe pajisje për verë pirja, vera fruta, pije jo-alkool së bashku me mjedisin dhe pajisje kimike.


WhatsApp Online Chat!