1000L Hotel-type Beer Equipment (Fermentimi Tank)

Përshkrim i shkurtër:

Funksioni: Pas Wort është nxjerrë, ajo shkon në tank fermentimit dhe fermente në të, prodhimin e dioksidit të karbonit alkoolike dhe produkteve të tjera. HOPS janë të nevojshme për të shtohen ndërsa fermentimi nëse birrë brewing IPA. Dukje: Tre lloje mund të zgjidhen nga konsumatorët: u rrit pllakën e artë, duke tërhequr bllok dhe ngjyra origjinale. Dhe me vrima, ose nuk janë të dy në dispozicion.  


Detail Product

Produkt Tags

Funksioni: Pas Wort është nxjerrë, ajo shkon në tank fermentimit dhe fermente në të, prodhimin e dioksidit të karbonit alkoolike dhe produkteve të tjera. HOPS janë të nevojshme për të shtohen ndërsa fermentimi nëse birrë brewing IPA.

Dukje: Tre lloje mund të zgjidhen nga konsumatorët: u rrit pllakën e artë, duke tërhequr bllok dhe ngjyra origjinale. Dhe me vrima, ose nuk janë të dy në dispozicion.

 


  • Previous:
  • Next:

  • 
    WhatsApp Online Chat!