Pajisje Birra për mësimdhënie dhe Experimrntal qëllime (Lanzhou)

Përshkrim i shkurtër:

Birra Pajisje për mësimdhënie dhe të eksperimentojnë Funksioni: pajisja Birra për mësimdhënie dhe eksperiment është përdorur në shkollë. Ajo synon të paraqesë në mënyrë të qartë procesin e pirja për studentët të cilët janë të interesuar në pirja e birrës. Pjesëmarrja në veprimtarinë praktike mund të ndihmojë nxënësit të kuptojnë teknikat dhe njohuritë e shpërthyer. Ajo gjithashtu mund të intrigës interesimin e studentëve për të shpërthyer. Gjithsesi, ajo luan një rol jetik në klasën eksperimentale mësimdhënies. Të gjitha sistemet bërë për specificati konsumatorit ...


Detail Product

Produkt Tags

Birra Pajisje për mësimdhënie dhe eksperimenti

Funksioni: The Pajisje Birra për mësimdhënie dhe Experiment është përdorur në shkollë. Ajo synon të paraqesë në mënyrë të qartë procesin e pirja për studentët të cilët janë të interesuar në pirja e birrës. Pjesëmarrja në veprimtarinë praktike mund të ndihmojë nxënësit të kuptojnë teknikat dhe njohuritë e shpërthyer. Ajo gjithashtu mund të intrigës interesimin e studentëve për të shpërthyer. Gjithsesi, ajo luan një rol jetik në klasën eksperimentale mësimdhënies.

Të gjitha sistemet e bëra për specifikimet e konsumatorit.

I qëndruar besnik parimit të "Konsumatorët të parë", kompania jonë gjithmonë ndjek cilësi të lartë të produkteve dhe sinqerisht shikon përpara për të bashkëpunuar me ju.

Adresa Email: lbeerequipment@gmail.com  ose 13064018162@163.com

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

    
    WhatsApp Online Chat!