Shtëpi Brewing Pajisje

Përshkrim i shkurtër:

Home-Brewing pajisje birrë është një lloj i pajisjeve mikro birrës, e cila është përdorur për të krijoj birrë në shtëpi. Ajo është brewed me dorë nuk prodhohen në industri dhe kjo është arsyeja pse ajo merr emrin shtëpi brewing pajisjeve birrë, artizanale e cila është krejtësisht e ndryshme nga ajo e prodhuar në fabrikë birre të mëdha. Në vijim është avantazhet dhe funksionet e pajisjeve të vogla të birrës në shtëpi-pirja. zonë të vogël kati dhe pamjen delikate. Ky lloj i pajisjeve birrë, me një paraqitje të madhe, mbulon një janë të vogla ...


Detail Product

Produkt Tags

Home-brewing beer equipment is a kind of micro beer equipment, which is used to brew beer at home. It is brewed by hand not produced in industry and that is the reason why it gets the name home-brewing beer equipment, the craft of which is totally different from that produced in large brewery. The following is the advantages and functions of small-sized home-brewing beer equipment.

  1. zonë të vogël kati dhe pamjen delikate. Ky lloj i pajisjeve birrë, me një paraqitje të madhe, mbulon një zonë të vogël, e cila jo vetëm që ka vlerë jashtëzakonisht të lartë dekorativ, por gjithashtu siguron një platformë për konsumatorët për të parë në mënyrë të qartë procesin e pirja e birrës dhe vlerësojmë domethënie të thellë të kulturës birrë. Përveç kësaj, pajisje është përdorur çelik inox me cilësi të lartë si material për të zgjatur vitet e saj të qëndrueshme.
  2. operacion i lehtë. Me një dizajn të arsyeshme, ajo është e lehtë për të zotëruar operacionin pajisjeve. Shkalla e automatizimit id ndarë në manual, gjysmë-automatike, pajisje të plotë-automatike, si dhe PLC kontrolluar. Kryesisht të gjitha pajisjet të vogla është pajisje gjysmë-automatike, i cili është më i përshtatshëm për hotelieri dhe argëtuese vende.

Të gjitha sistemet e bëra për specifikimet e konsumatorit.

I qëndruar besnik parimit të "Konsumatorët të parë", kompania jonë gjithmonë ndjek cilësi të lartë të produkteve dhe sinqerisht shikon përpara për të bashkëpunuar me ju.

Adresa Email: lbeerequipment@gmail.com  ose 13064018162@163.com

 

 

 


  • Previous:
  • Next:

  • produkteve të përafërta

    
    WhatsApp Online Chat!