• kira-kira

wilujeung sumping

Tentang Kami

Shandong LongBang alat mesin Co, Ltd. Dupi salah sahiji bir brewing pabrik alat-alat utama jeung ngarah di Cina. Produk utama parusahaan urang papanggih rupa-rupa pangabutuh pikeun alat-alat brewing, kayaning nu badag tur sedeng ukuranana susunan keur pabrik bir, nu hotél-jenis, tipe laboratorium, anu mikro na imah-porsi parabot brewery, alat-alat Kvass; tur aya ogé alat-alat keur brewing anggur, anggur buahan, inuman non-alkohol katut lingkungan & alat kimia.


WhatsApp Online Chat!