Equipment bir pikeun Teaching and Experimrntal Maksud (Lanzhou)

Pondok Description:

Bir Equipment Pikeun Pangajaran Jeung percobaan Fungsi: The bir Equipment Pikeun Teaching and percobaan dipaké dina sakola. Ieu boga tujuan pikeun jelas nampilkeun proses brewing ka siswa anu museurkeun bir brewing. Partisipasi dina kagiatan praktis tiasa ngabantu siswa ngartos téknik sarta pangaweruh brewing. Ogé bisa sakongkolan rasiah minat siswa ngeunaan brewing. Atoh, eta muterkeun hiji peran penting dina kelas pangajaran eksperimen. Sakabéh sistem anu dijieun pikeun specificati customer urang ...


jéntré produk

Tags produk

Bir Equipment Pikeun Pangajaran Jeung percobaan

Fungsi: The Beer Equipment Pikeun Teaching and percobaan dipaké dina sakola. Ieu boga tujuan pikeun jelas nampilkeun proses brewing ka siswa anu museurkeun bir brewing. Partisipasi dina kagiatan praktis tiasa ngabantu siswa ngartos téknik sarta pangaweruh brewing. Ogé bisa sakongkolan rasiah minat siswa ngeunaan brewing. Atoh, eta muterkeun hiji peran penting dina kelas pangajaran eksperimen.

Sakabéh sistem anu dijieun pikeun spésifikasi customer urang.

Nempel kana prinsip "Konsumén munggaran", parusahaan urang salawasna pursues kualitas luhur tina produk na tulus Sigana maju ka cooperating sareng anjeun.

Alamat surélék: lbeerequipment@gmail.com  atanapi 13064018162@163.com

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

    
    WhatsApp Online Chat!