Fermentasi tank (Xuzhou)

Pondok Description:

  Ngamangpaatkeun kaayaan tina rarancang seni jeung manufaktur, Longbang Beer mesin Equipment Co, Ltd. nyadiakeun awét,-kualitas luhur tank fermentasi. Kalawan ngagunakeun Polyurethane insulator di pedalaman bak, eunteung-digosok beungeut batin, sarta jaket cooling, bak fermenting kami bakal méré produk unggulan keur brewery Anjeun. Spésifikasi: exterior Steel ketebalan: 1.5mm; Interior Steel ketebalan: 2.5mm; Insulasi: 80mm; Interior Saniter Polishing: 0.4μm; handap congcot Hiji ...


jéntré produk

Tags produk

 

Ngamangpaatkeun kaayaan tina rarancang seni jeung manufaktur, Longbang Beer mesin Equipment Co, Ltd. nyadiakeun awét,-kualitas luhur tank fermentasi. Kalawan ngagunakeun Polyurethane insulator di pedalaman bak, eunteung-digosok beungeut batin, sarta jaket cooling, bak fermenting kami bakal méré produk unggulan keur brewery Anjeun.

Spésifikasi: exterior Steel ketebalan: 1.5mm; Interior Steel ketebalan: 2.5mm; Insulasi: 80mm; Interior Saniter Polishing: 0.4μm; The congcot Angle handap nyaéta 75 derajat.

Ukuran:. 200L, 400L, 500L, 600L, 1000L, jsb (alat-alat Adat-Dirarancang oge aya.)

Bahan: Certified 304 steel Steel 

Sakabéh sistem anu dijieun pikeun spésifikasi customer urang.

Nempel kana prinsip "Konsumén munggaran", parusahaan urang salawasna pursues kualitas luhur tina produk na tulus Sigana maju ka cooperating sareng anjeun.

Alamat surélék: lbeerequipment@gmail.com  atanapi 13064018162@163.com

 

 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!